hostingnet.dk logo

Stabil hosting af mail, dns og mindre hjemmesider


Opsætning af subdomain på webhotel

Det er muligt at oprette ubegrænset antal subdomains på dit webhotel, der er 2 metoder, den ene er at oprette som subdomains normalt bruges under hoveddomænet. Den anden mulighed er at oprette det som det var et selvstændigt domæne med mailkonti også.

Almindeligt subdomæne

1. vælg subdomain management

2. vælg ADD SUBDOMAIN
3. indtast navn på subdomain i feltet, her er det api.testdomain1.dkDu har nu oprettet et subdomæne og dns er også sat op for det og det er den mest almindelige form for subdomain

Filerne til dit subdomain finder du under hoveddomænet, der har server nu oprettet en mappe under hoveddomænet i mappen, i dette eksempel vil det være /domains/ditdomain1.dk/public_html/api

Subdomain med mail (som selvstændigt domæne)

Det er også muligt at oprette et subdomain som om det var et selvstændigt domæne, det betyder at du får selvstændinge mailkonti et eksempel kunne være du havde adm.ditdmain.dk og så ville det være muligt at få mails som feks. bogholderi@admin.ditdomain.dk altså i subdomænet.

For at gøre det skal du oprette dit subdomain i Domain Setup i stedet for som beskrevet i denne vejledning bemærk at filerne ligger som om det var normalt domæne og DNS administration gør du som om det er et selvstændigt domæne.